Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

BREXIT




Η Ευρώπη δεν είναι στα καλύτερα της τόσο από την προσήλωση σε μια πολύ αυστηρή πολιτική λιτότητας από την Γερμανία, όσο και άλλα όπως το μεταναστευτικό, την άνοδο του εθνικισμού κλπ…


Το να πανηγυρίζεις για το  Brexit όμως, μαζί με τους λαϊκιστές της, τα φασιστοειδή της και την ξενοφοβία τους, τους συντηρητικούς της Μ. Βρετανίας, και τα άλλα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης και να δηλώνεις «αριστερός», στις ιδέες σου, όχι απαραίτητα και κομματικά, είναι φυσιολογικό??? 


Είναι φυσιολογικό κάποιος «αριστερός» να συντάσσεται με τον γελοίο τον Φάρατζ, την Λεπέν και τους άλλους ξενοφοβικούς, ακροδεξιούς από την Ουγγαρία και άλλες χώρες επειδή, για διάφορους λόγους, είναι αντίθετος με την Ευρωπαϊκή Ένωση ?


Είναι φυσιολογικό κάποιος να συντάσσεται μαζί τους, για να εκτονώσει τον θυμό του για τα όσα βιώνει, αποτέλεσμα της ανίκανης διαχείρισης της χώρας του, του μεγάλου φαγοποτιού, της τεράστιας φοροδιαφυγής, του λαϊκισμού και της πελατειακής πολιτικής??

Χαίρεται το στρίφωμα, που αρχίζει να ξηλώνεται, λέει, το πουλόβερ της Ευρώπης.. Χαίρεται.. 

Ο έξυπνος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων,
οι περισσότεροι μαθαίνουν από τα λάθη τους και
οι βλάκες δεν μαθαίνουν ποτέ

ΥΓ.1

Ο Κυρίτσης αναχωρεί εσπευσμένα για Λονδίνο, προκειμένου να οργανώσει τους Brexit να τιμωρήσουν, φορολογικά, τους Brimain.

ΥΓ.2
Ο Λαφαζάνης ψάχνει από προχτές την διεύθυνση του Νομισματοκοπείου της Αγγλίας.

ΥΓ.3 
Ο Τσίπρας, με έντονα τα σημάδια του Έρπη πάλι, ξαναθυμάται τα δικά του  



Δεν υπάρχουν σχόλια: