Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ..

"Δεν μπορούμε να κάνουμε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα όσα δεν έγιναν τόσα χρόνια"

Λένε....

Το σωστό είναι:

"Δεν μπορούμε να κάνουμε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα όσα δεν κάναμε τόσα χρόνια"

Και τώρα θα ήθελαν πολύ και αυτό προσπαθούν, να κάνουν πως τα κάνουν και όχι να τα κάνουν!!!!!

Ο Πάγκαλος ζητάει 1 εκατ. ευρώ

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ενα εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη απαιτεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος από τον 26χρονο φοιτητή Φιλοσοφικής Βαγγέλη Μυτιληναίο, εξαιτίας ενός άρθρου που είχε γράψει και δημοσιεύσει πέρσι τον Σεπτέμβριο στο προσωπικό του ιστολόγιο.


Είχε προηγηθεί και άλλη αγωγή από τη γυναίκα του Θ. Πάγκαλου, με την οποία ζητεί 1 εκατ. ευρώ από τον Β. Μυτιληναίο (φωτ. δεξιά). Ενα χρόνο μετά, το εν λόγω άρθρο κατάφερε να προκαλέσει στον αντιπρόεδρο «ψυχική ταλαιπωρία», «άγχος» και «στεναχώρια». Για το ίδιο πάντα άρθρο, σχεδόν πανομοιότυπη αγωγή, πάλι για ένα εκατομμύριο, έχει καταθέσει από πέρσι και η σύζυγος του κ. Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη. «Τόσο πανομοιότυπη και βιαστική ήταν η τελευταία αγωγή» λέει ο Βαγγέλης Μυτιληναίος «ώστε να με κατηγορεί ο κ. Πάγκαλος, μεταξύ άλλων, ότι παράνομα χρησιμοποίησα τη φωτογραφία του. Στο επίδικο άρθρο εγώ είχα χρησιμοποιήσει μόνο τη φωτογραφία της συζύγου του».

Αυτά που έγραφε ο Βαγγέλης Μυτιληναίος αναφέρουν εν συντομία τα εξής: αφού πρώτα γράφει για τους δήμους, συμπεριλαμβανομένου και του Σαρωνικού, στους οποίους «λιγουρεύονται κάποιοι να βγάλουν εκατομμύρια από την εκμετάλλευση των παραλιών (...) με το να τις κλείσουν», ώστε να μπορέσουν να γίνουν μετά «ξενοδοχειάρες με τις δικές τους παραλίες», φωτογραφίζει στη συνέχεια φανερά τα πρόσωπα που θεωρεί ότι βρίσκονται πίσω από το «ξεπούλημα των παραλιών» και δεν είναι άλλοι από τους ενάγοντές του.

Οταν έγραφε το επίμαχο άρθρο, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Σαρωνικός Συνεργασία» με επικεφαλής το νυν δήμαρχο Πέτρο Φιλίππου, όμως δεν εξελέγη. Επίσης, για το θέμα των παραλιών, ο Δήμος Σαρωνικού έχει ουκ ολίγες φορές αντιδικήσει με τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο άρθρο, «ιθύνων νους υπάρχει, σημαίνον πολιτικό στέλεχος που όχι μόνο έβαλε το χεράκι του, αλλά δρομολόγησε το ξεπούλημα των παραλιών στο Λαγονήσι (...) επιδεικνύοντας πρωτοφανή πολιτικό παχυδερμισμό καίτοι Βουλευτής της περιοχής». Τέλος, η «σύζυγός του που θέλει να γίνει Δήμαρχος υπάρχει και δεν ξέρει πού της πάνε τα τέσσερα».

Παρά τις αγωγές, ο Βαγγέλης Μυτιληναίος εμμένει στα όσα είχε αρχικά γράψει, περίπου δύο μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010. Οπως ανοιχτά λέει τώρα, η «υποψηφιότητα της Χριστίνας Χριστοφάκη στο Δήμο Σαρωνικού, καθώς και η παρουσία της στα κοινά του εν λόγω δήμου, αποτελούσε και αποτελεί δούρειο ίππο των μεγαλοσυμφερόντων και ο σύζυγός της βοηθάει στην επίτευξή τους».

Σε ό,τι αφορά τις παραλίες, «δεν παύουν να αποτελούν παράκτια φιλέτα που ενδείκνυνται για τουριστική αξιοποίηση. Εγώ μίλησα πολιτικά και διεκδίκησα, όπως και ο συνδυασμός μου, την ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών στις παραλίες. Οταν κάποιος δεν μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματά σου και δεν κινείται με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, τότε το μόνο που κάνει είναι αγωγές. Αλίμονο αν σε κάθε πολιτικό, ο επίδοξος αντίπαλός του απαντούσε μόνο με αγωγές. Εγώ έκανα το καθήκον μου ως ενεργός πολίτης. Είπα τη γνώμη μου. Είπα αυτά που πίστευα και τα ίδια πιστεύω και σήμερα».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης γράφει στην αγωγή του πως «ουδέποτε σκέφθηκα αλλά ούτε και επεδίωξα να προκαλέσω με τη συμπεριφορά μου τόσο στην ιδιωτική μου ζωή όσο και στην Πολιτική τον Ελληνικό λαό δίνοντας αφορμή για σχόλια και κριτική». Εύλογα αναρωτιέται ο Βαγγέλης Μυτιληναίος, πώς γίνεται «ο κύριος που είπε πως "όλοι μαζί τα φάγαμε", ο συλλήβδην υβριστής των πάντων που βγαίνει και λέει "κοπρίτες" και "τεμπέληδες" όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως, να μην προκαλεί;».

Από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

"το εν λόγω άρθρο κατάφερε να προκαλέσει στον αντιπρόεδρο «ψυχική ταλαιπωρία», «άγχος» και «στεναχώρια» "

Ολα αυτά ο Πάγκαλος!!!!!:)))))))))))))))))))))))))

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Πάει χρόνια η ιστορία.. Με τις καταλήψεις στα σχολεία.

Κάτι σαν το φεστιβάλ της ΚΝΕ..
Κάθε Φθινόπωρο η επαναστατική γυμναστική..

Ναι το ξέρω ότι φέτος δεν έχουν βιβλία, ότι τα πράγματα έχουν ζοριστεί με το κλείσιμο σχολείων και την έλλειψη εκπαιδευτικών κλπ

Αλλά όταν το ξεφτυλίζεις το πράγμα, τα προηγούμενα χρόνια, όταν η κατάληψη, που είναι έσχατη αντίδραση για σοβαρά θέματα, γίνεται αντικείμενο κομματικής εκμετάλευσης και λούφας και συνοδεύεται και από καταστροφές, τότε χάνεις το δίκιο σου!!!!!!

Και μένεις και με την ερώτηση: Δηλαδή πότε θα λήξουν οι καταλήψεις??
Οταν δοθούν τα βιβλία? Οταν ξανανοίξουν τα σχολεία που έκλεισαν? Οταν σταματήσει να ισχύει το μνημόνιο?(γιατί και αυτό έχει ενταχτεί άκουσα κάπου).. Πότε?

Οταν κάνουν απλά τον κύκλο τους και έχει τελειώσει η επαναστατική γυμναστική για φέτος!!!

Οποιος και όσο αντέξει

Από την ΚΥΡΑ ΑΔΑΜ

Οι Ελληνες πολίτες δεν ξέρουν πλέον πού πατάνε και πού τους πάνε κυβέρνηση και δανειστές-πάτρωνες.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ είναι παραζαλισμένη, παίρνει όποιο εισπρακτικό μέτρο τής παρουσιάσει οποιοσδήποτε διεστραμμένος οικονομικός εγκέφαλος, προκειμένου να «πείσει» τους δανειστές - πάτρωνες ότι θα τηρήσει «στο ακέραιο το πρόγραμμα».

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-πάτρωνες της Ελλάδας είναι και αυτοί χαμένοι μέσα στους δαιδάλους της αδιέξοδης πολιτικής τους, καθώς θέλουν «να προασπίσουν» τη ζώνη του ευρώ από την «ελληνική πυρκαγιά», αλλά δεν ξέρουν τον μαγικό και ανέξοδο τρόπο να το κάνουν .

ΕΙΝΑΙ η πρώτη φορά, στη σύντομη ζωή της ευρωζώνης και του «ισχυρού» ευρώ, που μπαίνουν σε σκληρή δοκιμασία οι αντοχές της «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης», η δύναμη και η ευελιξία των «ευρωπαϊκών μηχανισμών» απέναντι σ' ένα κράτος-μέλος που παραδέρνει μέσα στην οικονομική κρίση του, μεταξύ ζωής και θανάτου.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ εταίροι - δανειστές - πάτρωνες έχουν ήδη αποφασίσει ότι δεν θέλουν να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ. Δεν το κάνουν γιατί «αγαπούν» ή «σέβονται» την Ελλάδα, αλλά γιατί φοβούνται τις άγνωστες και ίσως απρόβλεπτες οικονομικές και πολιτικές συνέπειες μιας τέτοιας πράξης. Δεν έχουν όμως καταλήξει ακόμη πώς «θα διασώσουν» την Ελλάδα μέσα στο ευρώ. Η αναδιάρθρωση - ελεγχόμενη πτώχευση - κούρεμα του ελληνικού χρέους αποτελεί όμως δεδομένο. Τον τρόπο και το χρόνο θα τους αποφασίσουν τους επόμενους μήνες. Ετσι και αλλιώς, μόνοι τους θα το αποφασίσουν και μόνοι τους θα το επιβάλουν στη χώρα.

ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ όμως η ελληνική κυβέρνηση θα δώσει γην και ύδωρ στους δανειστές - πάτρωνές της.

ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ, αποδυναμωμένη, παραζαλισμένη, η κυβέρνηση τρέχει τώρα πίσω από τους δανειστές - πάτρωνές της να «αποδείξει» εκ των υστέρων ότι μπορεί να αποφασίσει και να επιβάλει στον ελληνικό λαό τα μέτρα που μόνη της υποσχέθηκε αφειδώς, αλλά δεν εφάρμοσε μέχρι τώρα, ώστε να πάρει «απλώς» την 6η δόση των 8 δισ. ευρώ. Yes she can.

Ο ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ των μέτρων λίγο απέχει από το να καταντήσει ανέκδοτο, καθώς όλο και περισσότεροι φορολογούμενοι πολίτες -τα γνωστά «καθαρόαιμα» υποζύγια- δεν θα μπορέσουν να τα αντέξουν, γιατί απλώς δεν θα μπορούν να πληρώσουν.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι όμως πολύ σοβαρή για να αντέξει άλλα αστεία. Γιατί όλα αυτά που φορτώνονται στην πλάτη ενός λαού -και μάλιστα της ευρωζώνης- οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του Ελληνα πολίτη στο 50% του σημερινού. Με δυο λόγια, οι εταίροι - δανειστές - πάτρωνες τον στέλνουν πίσω στις δεκαετίες του '50 και του '60 εφ' όρου ζωής. Δημιουργούν έτσι ένα κράτος οικονομικό παρία μέσα στην ευρωζώνη, που θα κινείται και θα αναπνέει όσο του επιτρέπουν οι συνθήκες... Οσο το αντέξει.

Από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Απόψε αυτοσχεδιάζουν

Του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ pantelak@ enet.gr

Σκαρφίζονται ένα νέο φόρο, τον εξαγγέλλουν πρόχειρα και γρήγορα, διαπιστώνουν εκ των υστέρων το παράλογο που περικλείει η εξαγγελία του ή ότι είναι δύσκολη η εφαρμογή του, τον αναθεωρούν, τον κάνουν πιο βαρύ, τον εξαγγέλλουν πάλι.

Απόψε αυτοσχεδίασαν. Την επόμενη ημέρα ή εβδομάδα, θα δούμε τι θα κάνουν. Κάποια φαεινή ιδέα θα έχουν τα «τσακάλια» του υπουργείου Οικονομικών, την οποία ασμένως θα υιοθετήσει η πολιτική ηγεσία του και θα ανακοινώσει, για να ξεκινήσει ένα νέος γύρος τραγελαφικών καταστάσεων.

Η ιστορία με τις αποδείξεις χρειάστηκε, ούτε λίγο-ούτε πολύ, τέσσερις διευκρινίσεις από την πλευρά του υπουργείου. Ως ένα σημείο λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως ένα τόσο σοβαρό μέτρο ανακοινώθηκε στο πόδι.

Χωρίς ευαισθησία, για τα χαμηλά τουλάχιστον οικονομικά εισοδήματα, και χωρίς κάποιο ολοκληρωμένο σχέδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής, η κυβέρνηση εξαγγέλλει μέτρα, όχι απλά δυσβάσταχτα, αλλά και χωρίς πολλές πιθανότητες να τα πετύχει. Στην προκειμένη περίπτωση, ισχύει απόλυτα η ρήση «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». Γιατί, νέοι φόροι μπορεί να επιβάλλονται σχεδόν καθημερινά, αλλά απευθύνονται σε μια κοινωνία, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας είναι οικονομικά εξοντωμένο. Με άλλα λόγια, δεν έχει να τους δώσει.

Η φοροεισπρακτική λογική της κυβέρνησης μοιάζει ως προς το προσδοκώμενο αποτέλεσμα μ' εκείνη του Μνημονίου. Οι δανειστές που το επέβαλαν ζητούσαν νέους φόρους όταν η οικονομία κινούνταν σε ρυθμούς βαθιάς ύφεσης. Γι' αυτό απέτυχε το Μνημόνιο, γι' αυτό θ' αποτύχουν και τα νέα σχέδιά τους...

Από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΧΟΝΤΡΟΣ, Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΓΝΟΣ

Ο ένας χοντρός, ο Πάγκαλος μας είπε πως θα πουλήσει ένα από τα πολλά ακίνητα που κληρονόμησε για να πληρώσει τα χαράτσια...
Να πουλήσει, να κόψει τον λαιμό του, να κάνει ότι θέλει..
Αλλά να το βουλώσει..
Γιατί ένας που εχει ένα σπίτι που δεν το κληρονόμησε, όπως ο μπουχέσας ο Πάγκαλος, αλλά το χρωστάει στην τράπεζα και αγωνίζεται να πληρώσει τις δόσεις του με τις περικοπές δεν έχει την δυνατότητα να το πουλήσει.

Ο άλλος χοντρός ο Μπένυ ο γραφικός (τελικά,) ο σοβαροφανής, ανακάλυψε την τελευταία στιγμή πως υπάρχουν νομικά προβλήματα με την εφεδρεία των δημόσιων υπαλλήλων.

Που σημαίνει πως δύο χρόνια τώρα η κυβάρνηση δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση για μείωση των δαπανών μέσω μείωσης των δημόσιων υπαλλήλων. Δεν την απασχολούσε το θέμα..
Τους βόλευε η μείωση, ας πούμε, να πληρώνει ο κόσμος μόνος του τα διάφορα στα νοσοκομεία, η μείωση των συντάξεων, η επιβολή εισπρακτικών μέτρων κλπ.

Αλλά ποια δυο χρόνια, ούτε από το Ιούλιο είχαν κάνει τίποτα για να μελετήσουν το θέμα..

Τώρα την τελευταία στιγμή, προφανώς μετά από πίεση, αποφάσισαν να κινηθούν, οι κωλοτούμπες, οι σκληροί διαπραγματευτές, οι κουτοπόνηροι!!!!

Για να μη πω για τις άλλες κουτοπονηρίες και μαλακίες γι' αυτό το σύστημα, από του χρόνου, που θα πρέπει να καλύπτεις με αποδείξεις τι έχεις κάνει όλα τα λεφτά σου ή να τα έχεις σε καταθέσεις!!!

Και από πίσω ο λιγνός ο Σαμαράς!!!

Υπόσχεται πως όταν γίνει κυβέρνηση θα επαναδιαπραγματευτεί, λέει, με την τρόϊκα την μετάταξη στην εφεδρεία των απολυμένων!!! (κάτι σαν το "λεφτά υπάρχουν")

Με ποιούς έχουμε μπλέξει ρε γαμώτο!!!!!!!!!!!!!!

Της τελευταίας στιγμής.. όσοι δικαιούνται, λένε τώρα, μειωμένο χαράτσι ακίνητης περιουσίας να στείλουν sms στο τάδε νούμερο, μέχρι την Κυριακή...

Θα το πούμε στην γιαγιά, στο χωριό!!!!

Και στους άλλους τους απατεώνες:)

Τι μαλάκες!!! Πόσο μαλάκες?????? Απίστευτοι!!!!!!

Αποδείξεις παραλογισμού

Tης Ριτσας Μασουρα

Σε περιόδους κρίσεων δίχως προηγούμενο, όπως αυτή που ζούμε σήμερα, ο παραλογισμός κερδίζει έδαφος έναντι της λογικής. Επί σειρά ετών, ο δυτικός κόσμος κι ανάμεσά του και η Ελλάδα, έμαθε να ζει με βάση συγκεκριμένους οικονομικούς κανόνες. Κι αν κάποιοι ήθελαν να παρεκκλίνουν, το έπρατταν χωρίς σοβαρές συνέπειες. Αλλωστε υπήρχε πάντα τρόπος επιστροφής στην πεπατημένη, δίχως σπουδαίο κόστος.

Σήμερα ζούμε στο μεταίχμιο της εποχής του παραλογισμού. Οι σταθερές οικονομικές αξίες έχουν μετατραπεί σε τσαλακωμένα χαρτιά που γεμίζουν ασφυκτικά τους κάδους απορριμμάτων και γύρω τους στριφογυρίζουν άτομα συντηρητικά και ανασφαλή εκ φύσεως, στην προσπάθειά τους να αρπάξουν από τον σωρό ένα τσαλακωμένο χαρτί και να το κάνουν εικονοστάσι. Γιατί; Γιατί χρειάζονται χρόνο για να αποδεχθούν το καινούργιο οικονομικό περιβάλλον και να ενταχθούν σ’ αυτό με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Και αντί να υπερισχύσει μια κυβερνητική πολιτική που θα τους βοηθήσει σ’ αυτό το άλμα, υπερισχύει ο παραλογισμός της κυβερνητικής εξουσίας, η οποία ύστερα από μακρά περίοδο ολιγωρίας έχει περιέλθει σε κατάσταση πανικού. Σε κατάσταση πανικού, όμως, μόνον παράλογες αποφάσεις λαμβάνονται.

Το ζούμε τελευταία με το καθημερινό φορολογικό μαστίγωμα στις πλάτες ενός λαού που οφείλει πλέον να «ματώσει», τιμωρούμενος για τη συμμετοχή του στο ξεχαρβάλωμα της χώρας. Με την εξής διαφορά: είναι επιλεκτικό το μαστίγωμα. Στοχεύει στους συνεπείς με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις πολίτες και σε αυτούς που διαβιούν δίχως σπουδαίες πολυτέλειες, δίχως σπουδαίους μισθούς. Τους μικροαστούς εν ολίγοις που τόλμησαν να προσθέσουν στη μικροαστική ζωή τους ένα τόσο δα όνειρο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ουδείς πλέον κάνει λόγο για κοινωνική δικαιοσύνη και ελάχιστοι είναι οι συνταγματολόγοι που ψιθυρίζουν ότι «οι Ελληνες πολίτες συνεισφέρουν ανάλογα με τις δυνάμεις τους». Λογικό, αφού η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης οικονομικής ανάγκης και επείγει το κλείσιμο της μαύρης τρύπας, προκειμένου να εισπραχθεί η επόμενη δόση. Και μετά, άντε πάλι απ’ την αρχή.

Το τελευταίο μαστίγωμα, προ διημέρου μάλιστα, αφορά τις αποδείξεις. Ο τέλειος παραλογισμός. Ακουσον, άκουσον. Οι αποδείξεις, μορφή επιβράβευσης του φορολογούμενου ώς πρόσφατα, τώρα μετατρέπονται σε τιμωρία. Οι πολίτες καλούνται να συγκεντρώσουν το 50% του εισοδήματός τους σε αποδείξεις. Αλλά, μήπως το μέτρο προσκρούει στο δικαίωμα του ατόμου να αποταμιεύει όσα χρήματα θέλει και μπορεί; Βεβαίως, το οικονομικό επιτελείο, ευφυέστερο του μέσου όρου, σκέφθηκε ότι έτσι θα ωθήσει υποχρεωτικά τον κόσμο να καταναλώσει, άρα θα ενισχυθεί η θνήσκουσα αγορά. Αλλά πόσοι είναι αυτοί που μπορούν να καταναλώνουν σε τέτοιο βαθμό και με ποια λογική εκείνοι που δεν μπορούν, θα τιμωρηθούν; Ουδείς αμφιβάλλει ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις στοχεύουν στη σωτηρία της πατρίδας και της Ε.Ε., ενδεχομένως. Εκείνο που εξοργίζει, είναι η προχειρότητα και ο παραλογισμός των μέτρων που σε τελευταία ανάλυση είναι αμφίβολο αν θα αποδώσουν.

Από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Καταρρέουμε..

Καταρρέουμε και αν το αντέξουμε, ίσως τελικά να γίνουμε καλύτεροι..

Οι «πολιτικοί» τελείωσαν.. Ξεπέρασαν τα όρια τους.. Μέχρι εδώ ήταν.. Φτηνοί πολιτικάντηδες..
Έρμαια της καρέκλας, της κονόμας, της λοβιτούρας, της μόστρας, της κομματικής λογικής, του βολέματος, της κομματικής πελατείας.. των συντεχνιών… Κομματόσκυλα!!!
Κοιτάνε απλά ανήμποροι!!! Σαστισμένοι!!! Φοβισμένοι!!!
Μιλάω για αυτούς των δύο μεγάλων κομμάτων..

Οι άλλοι της Αριστεράς, όχι πολύ μακριά των παραπάνω.. εγκλωβισμένοι σε λογικές άλλων εποχών..

Από ορισμό σκοπός τους η ανακούφιση και η υποστήριξη των αδύναμων..
Με πείσμα αυτοί στην εκμετάλλευση της ταλαιπωρίας τους.. Στην εκμετάλλευση τους για να πάρουν ψηφαλάκια (κατά το κρητικό).. δεν αλλάζουν τακτική έστω και αν δεν τα παίρνουν..
Δεν τους αγγίζει με τίποτα που ενώ θα έπρεπε να έχουν άνοδο, αυτοί απλά κοιτάνε την στασιμότητά τους..

Ο λαός.. εμείς.. Βολεμένοι στις συντεχνίες μας, στα «κεκτημένα» των ανεπαρκειών μας, των επιδοτήσεων, της προστασίας μας...

Απολίτιστοι, ελληναράδες..Βρωμίζουμε τους δρόμους, πουλάμε μαγκιές.. Γεμίζουμε τις καφετέριες με τις αμπελοφιλοσοφίες μας.. Κάνουμε έξυπνες συναλλαγές, τάχα μου, που οι άλλοι δεν μπορούν αλλά πάλι στον άσσο είμαστε.. κουραδόμαγκες.. που δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας..

Και εξακολουθούμε να ψηφίζουμε τα ζόμπι (γομάρια αλληλο-αποκαλούνται και προσβάλουν τα γομάρια) που μας έφεραν μέχρι εδώ!! 40% δείχνουν οι δημοσκοπήσεις να παίρνουν οι δύο μεγάλοι!!!

Λαός ευεπίφορος στο βόλεμα, στην κονόμα και στην τεμπελιά!!!!!
Και ας δουλεύουμε παραπάνω από τον μέσο ευρωπαίο.. Δουλεύουμε παραπάνω γιατί είμαστε ανίκανοι για σοβαρά αποτελέσματα!!!

Καιρός για καινούργια αρχή !!!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!

ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!


Που να έχει κερδίσει τον σεβασμό!! Όλων μας..

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ (όχι απαραίτητα στην ηλικία) ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!