Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Πολάκης εναντίον Πολάκη


πολακης

Οι μάσκες έπεσαν για όσους είχαν  αμφιβολίες για το τι εστί Π. Πολάκης και είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν Πασχαλιάτικα.
 Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα με το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν αφήνει σε κανένα πλέον αμφιβολία για το πόσο αδίστακτος είναι στο κάνει παντιοτρόπως αυτό που θέλει και αυτό που τον εξυπηρετεί συμπαρασύροντας δε και των ηπίων τόνων υπουργό Υγείας  κ. Α. Ξανθό.
Με αφορμή λοιπόν την ταχεία ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την πρόσληψη 100 γιατρών και 400 νοσηλευτών με στόχο τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ο αν. υπουργός πήρε τους φακέλους από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο υπουργείο  τις επεξεργάσθηκε και τις επέστρεψε στο ΚΕΕΛΠΝΟ ζητώντας  την έγκριση της λίστας με τα ονόματα τα οποία απέστειλε, από το ΔΣ του Οργανισμού εκβιάζοντας το μάλιστα με την φυσική του παρουσία στο ΔΣ και απειλώντας το,  ότι η μη έγκριση της  λίστας αποτελεί casus belli γι΄αυτόν.
Δέν του έγινε το χατίρι. Θυμήθηκε λοιπόν ξαφνικά τον Γενικό Διευθυντή του Κέντρου, Θεόδωρο Παπαδημητρίου, το ΣΕΥΥΠ και την ανυποληψία του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ. και ζητά την παραίτηση του ΔΣ. γιατί αποτελούν “ανυπόληπτο καθεστώς” και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η περίοδος πολιτικής ασυλίας στο καθεστώς της αδιαφάνειας, της ημετεροκρατίας, των πελατειακών σχέσεων, της συναλλαγής με τα συμφέροντα και των κομματικών επιρροών, έχει τελειώσει οριστικά”. Δηλαδή αν του είχε γίνει το χατίρι και το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ παρανομούσε υποκύπτοντας στις πιέσεις του και τις απειλές του θα ήταν όλα καλά  και δεν θα υπήρχε casus belli
Υπάρχει ακόμη μια παράμετρος και αφορά τα μέλη ΤΟΥ ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και σύζυγος κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης.(Φλαμπουραρης) Αυτό λοιπόν το ΔΣ- το οποίο διορίστηκε από τον πρώην υπουργό Υγείας επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή εδώ και ένα χρόνο – χαρακτηρίζει ο κ. Πολάκης ανυπόληπτο καθεστώς. Οι αποφάσεις σε ένα ΔΣ βγαίνουν κατά πλειοψηφία και ο πρόεδρος εκτελεί τις αποφάσεις του ΔΣ. δεν κάνει του κεφαλιού του. Πείτε μας Κ. Πολάκη ποιοι διαφώνησαν με τον Γιαννόπουλο. Είναι ανυπόληπτο το διορισμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ ΔΣ; και γιατί καρατομήσατε μόνο τον Γιαννόπουλο ο οποίος σε τελική ανάλυση εκφράζει το ΔΣ. και γιατί όχι όλο το ΔΣ και επίσης τι σας κάνει να πιστεύεται ότι ο Θεόφυλος Ρόζεμπεργκ θα ειναι πειθήνιο όργανο σας.
Τα διορισμένα μέλη του ΚΕΕΛΠΝΟ από τον Κουρουμπλή
Αθανάσιος Γιαννόπουλος
Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΕΛΠΝΟ
Ιωάννης Γιαννάκης
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
Μέλη Δ.Σ.
Δημήτριος Μπίτας
Οικονομολόγος MSc
Ευσταθία Πανατοπούλου
Μοριακή Ιολόγος, Δ/ντρια Ιολογίας Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» (σύζυγος Φλαμπουράρη)
Ουρανία Δαφνή
Καθηγήτρια Βιοστατιστικής Σχολής Επιστημών Υγείας, ΕΚΠΑ
Σταυρούλα Κόκκιζα
Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας. – Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας
Χαράλαμπος Κουνέλης
Υπάλληλος της Βουλής
Δημήτριος Κουντουράς
Ιατρό, Ειδικός Παθολόγος-Ηπατολόγος, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος
Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος
Ψυχίατρος, Εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.)
όλοι αυτοί λοιπόν ειναι ανυπόληπτοι;
Παπασταματάκης Γεώργιος
Χειρουργός
 
docmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: