Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Τσίπρας σε Ρώσο υφυπουργό Οικονομικών: Θα εξετάσουμε διεξοδικά την πρόταση για τράπεζα BRICS

Τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον υφυπουργό Οικονομικών της Ρωσίας και εκπρόσωπο/αντιπρόσωπο της νέας αναπτυξιακής τράπεζας που δημιουργούν οι χώρες BRICS, Σεργκέι Στόρτσακ.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υφυπουργό Οικονομικών της Ρωσίας και εκπρόσωπο/αντιπρόσωπο της νέας αναπτυξιακής τράπεζας που δημιουργούν οι χώρες BRICS (Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ινδία, Ν. Αφρική), Σεργκέι Στορτσακ. Ο κ. Σεργκέι Στορτσακ κάλεσε, μάλιστα, την Ελλάδα να γίνει το 6ο μέλος στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS!

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Στόρτσακ εκφράζοντάς του, παράλληλα, τη θετική του έκπληξη για την πρόσκληση να γίνει τη Ελλάδα το 6ο μέλος στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας τού εξέφρασε το ενδιαφέρον της Ελλάδος και τη δέσμευση να εξετάσει διεξοδικά την πρόταση την οποία και θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά με τους ηγέτες, των κρατών των BRICS. στην Αγία Πετρούπολη, την οποία θα επισκεφτεί ο Πρωθυπουργός προκειμένου να συμμετάσχει στο Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώνεται 18 με 20 Ιουνίου.

Από LEFT..gr

Τώρα μάλιστα!!! Σωθήκαμε κι εμείς, σωθήκανε κι αυτοί!!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: