Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Λαπαβίτσας: Εντός μηνών η ανάκαμψη αν πάμε στη δραχμή

Αθήνα
Μέσα σε λίγους μήνες η Ελλάδα θα ανακάμψει σε περίπτωση που πάει στη δραχμή, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Press Project.

«Οι εκτιμήσεις είναι ότι το νέο νόμισμα θα σταθεροποιηθεί σε μια κατάσταση 15 με 20% κάτω από την ισοτιμία του 1 προς 1.

Στην αρχική περίοδο όταν θα έχουμε βαθύτερη υποτίμηση εκεί θα υπάρχει, θα χρειαστεί να υπάρξουν μέτρα που θα προστατεύσουν και την οικονομία και τον τόπο, εβδομάδων ή λίγων μηνών, δυο μήνες, τρεις μήνες, όπου θα γίνει αυτή η προσαρμογή. Εκεί η ευθύνη μιας κυβέρνησης της Αριστεράς και της Αριστεράς γενικότερα είναι να εξασφαλίσει πόρους κονδύλια για την υπεράσπιση του νομίσματος" τόνισε.

Όπως υποστήριξε, η προοπτική ότι τις εβδομάδες αμέσως μετά την υποτίμηση ακόμα και αν αυτή φθάσει στο 50% «θα γεμίσουμε από ανθρώπους που θα έρθουν άρον άρον με βαλίτσες, έτοιμοι να στείλουν τα λεφτά τους», του φαίνεται "άκρως απίθανη".

in.gr

Και μετά θα λέει, είμασταν άπειροι!!!! Κάναμε λάθη!! 
Βρήκαν ευκαιρία οι άσχετοι και τρύπωσαν!!! Παίζουν με την τύχη του τόπου, για την προσωπική τους προβολή και επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: