Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Στην ΕΡΤ ασέλγησαν (όπως και στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ) επί πάρα πολλά χρόνια, κυβερνήσεις, πολιτικοί και συνδικαλιστές!!

Στην ΕΡΤ έφαγαν με χρυσά κουτάλια διάφοροι εσωτερικοί τεμπελχανάδες, και εξωτερικά παράσιτα, παρατρεχάμενοι, κολλητοί, του κυκλώματος!! Στην ΕΡΤ παίχτηκαν πολλά παιχνίδια κυβερνητικής προπαγάνδας!! Και αυτήν την ΕΡΤ την πλήρωνε ο κόσμος!! Αλλά είναι η Δημόσια Τηλεόραση, απαραίτητη να υπάρχει σε μια Δημοκρατία. Στην ΕΡΤ απολαύσαμε ποιοτικά προγράμματα που δεν είχαν καμία σχέση με την παρακουλτούρα των ιδιωτικών καναλιών. Ήταν το καταφύγιο όταν η άρρωστη πλευρά σου είχε ξεράσει την σαπίλα των ιδιωτικών καναλιών, είχε μπουχτίσει. Δεν κλείνεις έτσι, την Δημόσια Τηλεόραση!! Δεν την κλείνεις καθόλου, την καθαρίζεις!!

Αλλά αποδείχτηκαν ανίκανοι για οποιαδήποτε συμμάζεμα!! Όχι άμοιροι των ευθυνών οι συνδικαλιστές που τώρα ξεσπαθώνουν!

Συμμέτοχοι, συνένοχοι!!!

Βρώμικη η μεθόδευση!!!

Έπρεπε να διώξουν έναν αριθμό δημόσιων υπαλλήλων, αποδείχτηκαν όμως ανίκανοι να διώξουν έστω και τους «επίορκους» (άλλο αστείο, αυτοί οι «επίορκοι») Απέτυχαν παταγωδώς με το αέριο!!! Ο οργανισμός της "Κωπαϊδας" ακόμα ζει... Δεν κατάφεραν να κάνουν καμία απολύτως σοβαρή μεταρρύθμιση στο Δημόσιο!! Μόνο εισπρακτικά μέτρα που τα βαφτίζουν «μεταρρυθμιστικά»!! Κάτι επικοινωνιακό έπρεπε να κάνουν (σε αυτό εξαντλούνται οι προσπάθειες τους, στο επικοινωνιακό παιχνίδι) Και έκαναν αυτήν την αθλιότητα!!! Αλλά και σε εκλογές να πάμε δεν θα ήταν άσχημα, τώρα… Λένε, οι ανεγκέφαλοι, οι αδιάφοροι, στην ουσία για την τύχη της χώρας… Παίζει και αυτό!!! ,p>Η αντιπολίτευση τώρα..

«Να μην κλείσει η ΕΡΤ, να μείνουν όλα όπως είναι..) Αυτό φέρνει ψήφους!!!

Να μην κλείσει η ΕΡΤ!! Λέω εγώ..

Να δεχτούν όλοι, Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση, συνδικαλιστές ένα σοβαρό συμμάζεμα της λειτουργίας της, εν λειτουργία όμως!!!! Συμμάζεμα που απαιτείται σε περιόδους κρίσης!! Κρίσης που έχει δημιουργήσει 1.5000.000 ανέργους!!!! Τέτοιο συμμάζεμα!!! Άγριο, όπως άγριο είναι και το συμμάζεμα για τις περισσότερες οικογένειες… Να δεχτούν όλοι??? Ουτοπία!!! Εξωπραγματικό!!! Εδώ παίζονται παιχνίδια!!!! Από όλους!!!!

Οπότε… Καλή μας τύχη!!!!,

Οι μαύρες οθόνες, δεν ξέρω αν θυμίζουν χούντα (που θυμίζουν..) που γράφει μια φίλη μου, αλλά είναι θλιβερές!! Απίστευτα θλιβερές!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ μαζί σου αντιμάμαλο. πραγματικά πολύ βρώμικα τα παιχνίδια που παίζονται. και θα πρόσθετα (κι ας ακούγεται εκτός τόπου) ότι είναι κι ένας πόλεμος αισθητικής το όλο θέμα. δεν είναι τυχαία και η κουλτούρα των συγκεκριμένων ατόμων και δυστυχώς όχι μόνο του κυβερνητικού τόξου.