Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Μίλησε ο Βενιζέλος (το κράτος είμαι εγώ..) απόψε..

Μίλησε και ο Σαμαράς αλλά είναι ανάξιος σχολιασμού..

Δεν είναι λάθος όσα είπε, ο Βενιζέλος..

Το πρόβλημα είναι ότι τα είπε αυτός. Αυτός που είναι μέρος του προβλήματος, που είναι συνένοχος για την κατάντια του τόπου!!

Αυτός που μαζί με τους άλλους τόσα χρόνια κυβερνούσαν και τώρα κάνουν πως δεν ξέρουν!!

Γιατί τώρα να γίνετε πιστευτοί?????

Γιατί να πληρώνουμε τώρα την δική σας ανικανότητα??
Γιατί να φτάνει τώρα ο κόσμος στα όρια του επειδή εσείς τόσα χρόνια κυβερνούσατε με την λογική των ημέτερων, των συνδικάτων, των δικών μας, της λαμογιάς, του νόμου (του Βενιζέλου είναι αυτός) περί ανευθυνότητας υπουργών??????

Γιατί να σας εμπιστευτεί κάποιος όταν σας έζησε να κερδίζετε τις εκλογές με ψέμματα, όταν σας είδε ανίκανους να κάνετε κάτι στην αρχή της τετραετίας, να κάνετε για την ακρίβεια διάφορα γραφικά (με το πιστόλι στο τραπέζι), όταν σας βλέπει ανίκανους να κάνετε μια σοβαρή μεταρρύθμιση (στα χαρτιά κάνετε διάφορες)??

Οταν σας βλέπει ανίκανους να κάνετε μια πρόβλεψη???

"Υποθετικός υπολογισμός για την πιθανή απόδοση" του έκτακτου μέτρου φορολόγισης της ακίνητης περιουσίας...είπε σήμερα ο Μπένυ...

Υποθετικός, πιθανή.. Μέσα στη σαφήνεια... Μια κυβέρνηση που δεν είναι ικανή να εκτιμήσει, γιατί δεν έχει στοιχεία, γιατί τόσα χρόνια δεν έστησε μηχανισμούς και αναγκάζεται να καταφύγει στην ΔΕΗ... Γιατί έφαγε μαζί με τους άλλους της ΝΔ όλα τα λεφτά των πακέτων μαζί με τους καλοφαγάδες φίλους της τόσα χρόνια..


ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΙΜΟΙ!!!!

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: