Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΧΟΝΤΡΟΣ, Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΓΝΟΣ

Ο ένας χοντρός, ο Πάγκαλος μας είπε πως θα πουλήσει ένα από τα πολλά ακίνητα που κληρονόμησε για να πληρώσει τα χαράτσια...
Να πουλήσει, να κόψει τον λαιμό του, να κάνει ότι θέλει..
Αλλά να το βουλώσει..
Γιατί ένας που εχει ένα σπίτι που δεν το κληρονόμησε, όπως ο μπουχέσας ο Πάγκαλος, αλλά το χρωστάει στην τράπεζα και αγωνίζεται να πληρώσει τις δόσεις του με τις περικοπές δεν έχει την δυνατότητα να το πουλήσει.

Ο άλλος χοντρός ο Μπένυ ο γραφικός (τελικά,) ο σοβαροφανής, ανακάλυψε την τελευταία στιγμή πως υπάρχουν νομικά προβλήματα με την εφεδρεία των δημόσιων υπαλλήλων.

Που σημαίνει πως δύο χρόνια τώρα η κυβάρνηση δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση για μείωση των δαπανών μέσω μείωσης των δημόσιων υπαλλήλων. Δεν την απασχολούσε το θέμα..
Τους βόλευε η μείωση, ας πούμε, να πληρώνει ο κόσμος μόνος του τα διάφορα στα νοσοκομεία, η μείωση των συντάξεων, η επιβολή εισπρακτικών μέτρων κλπ.

Αλλά ποια δυο χρόνια, ούτε από το Ιούλιο είχαν κάνει τίποτα για να μελετήσουν το θέμα..

Τώρα την τελευταία στιγμή, προφανώς μετά από πίεση, αποφάσισαν να κινηθούν, οι κωλοτούμπες, οι σκληροί διαπραγματευτές, οι κουτοπόνηροι!!!!

Για να μη πω για τις άλλες κουτοπονηρίες και μαλακίες γι' αυτό το σύστημα, από του χρόνου, που θα πρέπει να καλύπτεις με αποδείξεις τι έχεις κάνει όλα τα λεφτά σου ή να τα έχεις σε καταθέσεις!!!

Και από πίσω ο λιγνός ο Σαμαράς!!!

Υπόσχεται πως όταν γίνει κυβέρνηση θα επαναδιαπραγματευτεί, λέει, με την τρόϊκα την μετάταξη στην εφεδρεία των απολυμένων!!! (κάτι σαν το "λεφτά υπάρχουν")

Με ποιούς έχουμε μπλέξει ρε γαμώτο!!!!!!!!!!!!!!

Της τελευταίας στιγμής.. όσοι δικαιούνται, λένε τώρα, μειωμένο χαράτσι ακίνητης περιουσίας να στείλουν sms στο τάδε νούμερο, μέχρι την Κυριακή...

Θα το πούμε στην γιαγιά, στο χωριό!!!!

Και στους άλλους τους απατεώνες:)

Τι μαλάκες!!! Πόσο μαλάκες?????? Απίστευτοι!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: