Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Απολογίες

Απολογίες...
Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

«Δεν μου αρέσει και πολύ -για να μην πω καθόλου- αυτό που έγινε χθες, με το κλιμάκιο της Κομισιόν.

Τι δεν μου αρέσει δηλαδή; Να, ολόκληροι υπουργοί, εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό, έχοντες δηλαδή πολιτική και λαϊκή νομιμοποίηση, να απολογούνται σε κάτι υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τους οποίους, εκτός των άλλων, πληρώνουμε και εμείς. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της δυσχερούς θέσης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, αλλά δεν μπορώ να το καταπιώ! Ειδικά από μια κυβέρνηση η οποία ως αντιπολίτευση επέκρινε -και σωστά- την προηγούμενη κυβέρνηση που έδινε εξηγήσεις σε έναν "χαμηλόβαθμο κοινοτικό υπάλληλο" για τον αλήστου μνήμης "βασικό μέτοχο", και τώρα βρίσκεται να απολογείται σε πέντε-έξι από αυτούς. Είναι θέμα (και εθνικής) αξιοπρέπειας...»

ΓΙΩΡΓΟΣ Χ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

- «Νέα»

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", σήμερα

Τι δεν σου αρέσει δηλαδή κ. Παπαχρήστο? (και εσύ σε κάποια σημεία κ. Τριάντη?)

Γιατί σε ενοχλεί που ολόκληροι υπουργοί (!!!) εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό απολογήθηκαν σε κάτι υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής??

Ολόκληροι υπουργοί δεν ευθύνονται για τα χάλια μας? Ολόκληροι υπουργοί δεν μας έφεραν εδώ? Ολόκληροι υπουργοί δεν παίζουν και τώρα με τα χάλια μας μέσα στην ανικανότητα και την ανεπάρκειά τους??

Η πολιτική και λαϊκή νομιμοποίηση που είχαν με την εκλογή τους τους έδωσε το δικαίωμα να μας φέρουν σταδιακά όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή τη κατάσταση??
Αυτό κατάλαβαν με την εκλογή τους??

Η εκλογή τους τους έδωσε το δικαίωμα να βάζουν τόσο κόσμο τώρα να πληρώσει τόσα λεφτά και να φάει τέτοιο στρίμωγμα?

"Ενιωσα εξευτελιστικά" είπε μέλος της κυβέρνησης στα "ΝΕΑ" .
Και έτσι θα έπρεπε να νιώσεις και εσύ (όποιος το είπε) και όλοι σας για τη κατάντια μας. Και όχι για το ότι δώσατε πληροφορίες σε τεχνοκράτες που απλά έκαναν τη δουλειά τους για να κάνουν άλλοι αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε εσείς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: