Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Κυρίτσης Γιώργος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ



 Κυρίτσης: Μας ψήφισαν για να επιβαρύνουμε τους "Μένουμε Ευρώπη"
«Ο νέος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που πήρε τη θέση της Βασιλικής Κατριβάνου, λέει με απίστευτο κυνισμό ότι το κόμμα του εξελέγη εκ νέου κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο, «για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει»!»


Κυρίτσης: «Οι μεταγόμενοι από τα νησιά δεν φόραγαν χειροπέδες, φόραγαν αυτά τα ..πλαστικά μιας χρήσης», αυτός είναι ο Κυρίτσης. Αυτός και άλλα πολλά!!!

Η είδηση είναι ότι ο Κυρίτσης, βουλευτής τώρα του Κυβερνώντος κόμματος, δεν θέλει να μείνουμε στην Ευρώπη. Δεν έχουμε σαφή εικόνα για το τι θα ήθελε, αλλά προφανώς θα προτιμούσε να είμαστε στην κατάσταση της Βενεζουέλας ή κάτι τέτοιο. Προφανώς ήταν και αυτός οπαδός αυτών των άρτια επεξεργασμένων σχεδίων περί κατάληψης του Νομισματοκοπείου κλπ. Μέχρι τότε όμως θα στηρίζει την Κυβέρνηση του, που τα δίνει όλα και την κυριαρχία της χώρας για 99 χρόνια, για να πάρει λεφτά, λεφτά σε δόσεις. Μέχρι τότε θα γλύφει ασύστολα όλους αυτούς που έβριζε για να πάρει τα χρήματα τους.
 

Δεν τον απασχολεί γιατί διάλεξε η κυβέρνηση του να μείνουμε Ευρώπη ενώ, κατά την άποψη του, οι περισσότεροι είπαν όχι στην Ευρώπη. 


Είναι δεδομένο στον Κυρίτση, πως οι φεύγουμε Ευρώπη ήταν οι φτωχοί αυτού του τόπου και οι μένουμε Ευρώπη ήταν οι πλούσιοι. Και προσπαθεί να μετακυλήσει τα βάρη στους πλούσιους με όλους αυτούς τους ….έμμεσους φόρους. 

Το ενδιαφέρον όμως και ας μην είναι είδηση, είναι τα συμπλέγματα, η μισαλλοδοξία και το μίσος που αναδύονται από την δημοσίευσή του στην Αυγή (έχει κάνει και άλλη παρόμοια, στο παρελθόν) και που έχει να κάνει τόσο με τον Κυρίτση όσο και κάποιους άλλους της φάρας του.
Είναι η αντίληψη του, τους για την Δημοκρατία.
Την είδαμε και με την διαχείριση του Δημοψηφίσματος.
Είναι τόση η ανεπάρκεια του και η ανάγκη του να ξεφωνίσει το μίσος του, που δεν μπορεί να κρατηθεί, να την κάνει τη δουλειά του σιωπηλά και με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. 

Είναι τόση η ανεπάρκειά του και σαν αρθρογράφος που τον κάνει ικανό να απευθύνεται μόνο στα κατώτερα ένστικτα των κατώτερων οπαδών του, ικανοποιώντας έτσι στην ουσία τα απωθημένα του.

Είναι τόση η ανεπάρκειά του που δεν την αντιλαμβάνεται. 

Δεν αντιλαμβάνεται πως είναι αυτό το τσούρμο των δικών του που ευτέλισαν, με τις κωλοτούμπες τους, την άθλια, εμπαθή συμπεριφορά τους, τις βρισιές τους, τα ψέματα τους, την υιοθέτηση με γελοίο και δουλικό τρόπο, όσων πολεμούσαν, την όποια ιδέα για την Αριστερά στην Ελλάδα. 

Δεν αντιλαμβάνεται πως, αυτός, η Βαγενά κ.α, καθημερινά κάνουν ότι μπορούν για να τελειώσουν την Αριστερά οριστικά και αμετάκλητα! Και δεν κόπτομαι για την Αριστερά!

Δεν αντιλαμβάνεται, αυτός και οι όποιοι όμοιοί του ότι, ο τόπος το μόνο που μπορεί να κερδίσει από το μίσος και τα συμπλέγματα τους είναι ο διχασμός. Εκτός αν είναι αυτό που θέλουν, μέσα στην βλακεία τους. Οπότε είναι επικίνδυνοι. Θα δείξει..

Το σίγουρο είναι πως ο τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά με τις ανοησίες του Κυρίτση, τους μπάφους του Καρανίκα κλπ. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον λόγο τους, η μία ανοησία μετά την άλλη καθημερινά, θα διαχειριστούν θέματα ανάπτυξης, οικονομικά , καθημερινά κ.α?? Είναι ανίκανοι να σκεφτούν πως με την λογική τους τα περισσότερα θα τα χάσουν οι μη έχοντες ή είναι επιλογή τους το ξεροκόμματο προς τους μη έχοντες, για να τους έχουν στο χέρι.

Τέλος να υπενθυμίσουμε, άλλη μια φορά, στον Κυρίτση, πως δεν είναι οι μένουμε Ευρώπη, αυτοί που συμφώνησαν και ψηφίζουν όλα αυτά τα μέτρα, τόσους μήνες τώρα. 

Είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση του, που κάνει όσα κάνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: