Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Ανασκευάζει ο Φλαμπουράρης για τον ΦΠΑ στα ξενοδοχεία«Ο ΦΠΑ στα ξενοδοχεία θα αυξηθεί στο 23% από τον Σεπτέμβριο», τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός επικρατείας, προσθέτοντας πως το «μέτρο θα είναι προσωρινό μέχρι να πάρει ανάσα η οικονομία της Ελλάδας». Λίγη ώρα αργότερα πάντως, ανασκεύασε τις δηλώσεις του σημειώνοντας πως ήθελε να πει 13%, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, αφού υπήρξαν πολλές αντιδράσεις.
Ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό (MEGA), είπε πως ενδεχόμενη παράταση της δανειακής σύμβασης δεν θα είναι καλή εξέλιξη για την χώρα μας.
Αναφερόμενος στο ΦΠΑ, επισήμανε ότι όσον αφορά την ΔΕΗ θα παραμείνει στο 13% με τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον τομέα της εστίασης.
«Δεν πρόκειται να φέρουμε συμφωνία που θα προβλέπει την μείωση του ΕΚΑΣ και δεν θα έχει πρόβλεψη για μείωση του χρέους και δημοσιονομική χαλάρωση», πρόσθεσε ο υπουργός επικρατείας.
«Εμείς θα τους πάμε μέτρα που θα καλύπτουν τη διαφορά, αλλά αυτοί θα δείτε ότι δεν θα δεχτούν δημοσιονομική χαλάρωση και την πρότασή μας για το χρέος» είπε χαρακτηριστικά, ενώ θέλησε να τονίσει πως για φέτος υπάρχει συμφωνία με τους εταίρους, όμως για το 2016 η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι περίπου 450 εκατ. ευρώ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα ασχολούμαστε με δηλώσεις του Φλαμπουράρη. 
Γιατί οι δηλώσεις του, αποτελούν είδηση..
Είτε μιλάει είτε δεν μιλάει, σαχλαμάρες λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: