Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Προεκλογικά υποσχεθήκαμε πολλά, αλλά δεν είχαμε πρόθεση, από άγνοια

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΓΑΜΕ

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Προεκλογικά υποσχεθήκαμε πολλά, αλλά δεν είχαμε πρόθεση, από άγνοια

Είπαμε πολλά προεκλογικά αλλά δεν είχαμε πρόθεση, απλώς δεν γνωρίζαμε, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θωμάς Κότσιας.

Οταν ρωτήθηκε (Βήμα fm) αν το κυβερνών κόμμα υποσχέθηκε περισσότερα από όσα μπορούσε να κάνει, απάντησε χαρακτηριστικά: «Βεβαίως, σαν κριτική το δέχομαι και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Όχι για να εξαπατήσουμε, όχι σαφώς από πρόθεση, αλλά από άγνοια».
Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ εξηγήσεις στον λαό.

Ως προς το ενδεχόμενο συμφωνίας με τους εταίρους, ο κ. Κότσιας παραδέχθηκε ότι θα απέχει «από αυτά που είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά στον ελληνικό λαό και πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Για τον ΕΝΦΙΑ, είπε ότι «μπορεί να καταργηθεί σε κάποια φάση, αν δεν καταργηθεί τώρα». Αιτιολογήθηκε ότι οι δανειστές έχουν συγκροτήσει μέτωπο κατά της Ελλάδας, ενάντια στην κυβέρνηση και όταν ρωτήθηκε αν το γνώριζαν προεκλογικά απάντησε: «Βεβαίως το ξέραμε και πριν τις εκλογές. Το πιστεύαμε. Δεν θα δείτε, όμως, π.χ. τον ΕΝΦΙΑ μόνο, αλλά τη συμφωνία ως πακέτο, αν έχει μέσα στοιχεία αναπτυξιακά, αν κάνει το χρέος διαχειρίσιμο κτλ. και όχι τον ΕΝΦΙΑ μόνο του».

Τέλος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε πως «εάν δεν περιέχει η συμφωνία αυτή τα προαπαιτούμενα που έχουν σταλεί στους δανειστές μας, θα οδηγηθούμε μοιραία σε μια ρήξη, για την οποία δεν αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη, αλλά η άλλη πλευρά. Θα απευθυνθούμε πιθανά στον ελληνικό λαό και θα του πούμε ότι πήγαμε τα πράγματα μέχρι εκεί, αλλά τώρα μάς ζητάνε να υπογράψουμε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου. Ε, εμείς δεν θα το κάνουμε».

iefimerida

Καλώς τον..
Το έχουν πάρει σχοινί κορδόνι το παραμύθι.. Άγνοια, δεν ξέραμε!!!

ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!!!!

Αλήθεια, τώρα όσοι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν ρήξη, έχουν συναίσθηση τι λένε, γνωρίζουν τις συνέπειες?? Τώρα ξέρουν?? ή πάλι λένε μαλακίες επιπέδου τοπικής γειτονιάς και όπου πάμε και μετά θα λένε πάλι ότι είχαν άγνοια?? 

Ξέρατε κ. Κότσια αλλά είπατε ψέματα και πάλι ψέματα λέτε.. Και αυτό σας κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: