Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Πρωτοφανής επίθεση και απειλές στον Αρκά για σκίτσο-σχόλιο για την κυβέρνηση

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

Πρωτοφανής επίθεση και απειλές στον Αρκά για σκίτσο-σχόλιο για την κυβέρνηση -Τον κατηγορούν πως χρηματίζεται!


Κάποια από τα σκίτσα που δημιούργησε ο περίφημος Αρκάς και ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και απειλών από όσους θεώρησαν ότι... πολεμάει την κυβέρνηση.
Στο επίμαχο σκίτσο εμφανίζεται ένας άντρας που λέει: «Εχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα».

Οι αντιδράσεις και οι απειλές ήταν τόσο έντονες που η επίσημη σελίδα του στο Facebook διέκοψε εδώ και λίγες ώρες -και μέχρι νεωτέρας- κάθε ανάρτηση. Γράφει χαρακτηριστικά: «Με εντολή του Αρκά η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεωτέρας. Ο διαχειριστής». Σε άλλη ανάρτηση ο διαχειριστής έκανε λόγο για πολιτική βαρβαρότητα.
Πλήθος χρηστών των social media εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον Αρκά και απορούν: «Ενόχλησαν τα σκίτσα τους πιστούς του Μωάμεθ;». Εκατοντάδες άτομα κάνουν λόγο για λογοκρισία ενώ δημιουργήθηκαν ήδη δύο hashtags. Το #Je_suis_Arkas και το #Free_Arkas. Ακολουθούν ενδεικτικές αντιδράσεις:
  • Το κλείσιμο της σελίδας του Αρκά εξαιτίας της βαρβαρότητας των αριστερων ειναι μια ήττα της δημοκρατίας. Κακώς. Δεν κανουμε χατίρια σε ζώα
  • Επιθέσεις με ηλεκτρονικά γκαζάκια των υπερασπιστών της ελευθερίας του λόγου/σκίτσου , έκλεισαν την σελίδα του ΑΡΚΑ σ fb! Νίκησε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:-((
  • Γνώριμοι κομισάριοι την έπεσαν στον Αρκά για αντιπολιτευτικά του σκίτσα κατηγορώντας τον οτι τα παιρνει απο "ξένα κέντρα".
  • Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λογοκρίνει και τον ΑΡΚΑ. Ποιος θα είναι ο επόμενος?
  • Τον Αρκά ρε τρόμπες? Να διαλυθουμε ρε φασιστοαμοιβαδες μπας και καθαρίσουμε από σας
  • ΑΡΚΑ γερμανοτσολιά δεν θα περάσει ο φασισμός. Η ιντερνετική ομάδα του Σύριζα ξέρει που μένεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: