Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Ο Κουρουμπλής θα συνοδεύσει τα λείψανα στον Αγιο ΣάββαΥπό τη συνοδεία του Παναγιώτη Κουρουμπλή θα μεταφερθούν τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας».
Κι αυτό προκειμένου να τα προσκυνήσουν οι ασθενείς και να γιατρευτούν, όπως αναφέρει η στήλη «Μικροπολιτικός» στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Ο υπουργός Υγείας, εξάλλου, είναι από τα στελέχη της κυβέρνησης που δεν δυσανασχετούν για τα λείψανα και το προσκύνημά τους.

iefimerida

Ο κ. Κουρουπλής ξεδιπλώνει το πρόγραμμά του για την αναστήλωση του κατεστραμμένου συστήματος υγείας. Η τελευταία καταλυτική μεταρρύθμιση "Λείψανο" ενδυναμώνει  το πρόγραμμά του. 
Βοήθειά μας! 

Να το ξεκαθαρίσω! Δεν αναφέρομαι καθόλου στην όποια, δικαιολογημένη, ανάγκη Πίστης και Ελπίδας έχουν οι ασθενείς και οι δικοί τους. Την κατανοώ, και τους εύχομαι το καλύτερο!!!

Για τον υπουργό μιλάω, και τον λαϊκισμό του!!

Υπό τη συνοδεία του Παναγιώτη Κουρουμπλή θα μεταφερθούν τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας».

ΚΙ αυτό προκειμένου να τα προσκυνήσουν οι ασθενείς και να γιατρευτούν, όπως αναφέρει η στήλη Μικροπολιτικός στην εφημερίδα Τα Νέα.
Ο υπουργός Υγείας, εξάλλου, είναι από τα στελέχη της κυβέρνησης που δεν δυσανασχετούν για τα λείψανα και το προσκύνημά τους.
- See more at: http://arouraios.gr/o-kouroumplis-tha-sunodeusei-ta-leipsana-ston-agio-sabba/#sthash.cpqWvljW.W5VadYLG.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: