Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ της ΕΡΤ: τελικά δεν ήταν πλάκα!

Η επαναλειτουργία της ΕΡΤ είναι η μεγάλη είδηση: αποκαθίσταται η νομιμότητα και η λογική, μετά την κακομεταχείριση που τους επιφύλασσαν αυτοί που (νόμιζαν ότι) έσπαζαν αυγά.

Και πάλι όμως η κυβέρνηση κατάφερε να στείλει λάθος μήνυμα, με την επιλογή της ηγεσίας της νέας ΕΡΤ. Σήμερα το πρωί σε κάποιο ραδιόφωνο ο Παππάς προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις επιλογές του είπε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ένα κόμμα του 4%, συνεπώς δεν διαθέτει δεξαμενή στελεχών και πρέπει να αξιοποιήσει πρόσωπα πέραν του δικού του χώρου.

Υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνεις αυτό: ή θα αναζητήσεις τα στελέχη που μπορούν να κάνουν τη δουλειά στην κοινωνία ή θα ψάξεις και θα τα βρεις στη δεξαμενή των τοξικών καταλοίπων της πασοκαρίας, η οποία αποδεικνύεται πιο απέθαντη κι από το Δράκουλα. Και παντός καιρού!

Η τάση της κυβέρνησης στις ως τώρα επιλογές που έχει κάνει είναι σαφής: δεν εμπιστεύεται την κοινωνία, εμπιστεύεται την πασοκαρία. Εκτιμώ ότι αυτό το λάθος είναι θανάσιμο για την ίδια την κυβέρνηση, αλλά αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματα που δημιουργεί η άτυπη παλινόρθωση του ΠΑΣΟΚ, σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις (διορισμών) προς τους ΑΝΕΛ.

Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ της ΕΡΤ.


 Η καλύβα ψηλά στο βουνό

Δεν υπάρχουν σχόλια: