Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ - ΕΛΛΑΔΑ

Ο κακός χαμός γινόταν τελικά στην ΕΡΤ!!

O κακός χαμός γίνεται τελικά στην χώρα.. ημέτεροι, άχρηστοι που πληρώνονται αδρά, βολεμένοι που κάνουν πως δεν βλέπουν, πολιτικοί που βολεύουν τους δικούς τους, πολιτικοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και τα ..επακόλουθά της..

Η ΕΡΤ και η σαπίλα που βγαίνει είναι απλά ένα μόνο παράδειγμα, όποιος είχε "μέσον" τη βόλευε! Οποιος μπορούσε τα κονόμαγε!! οποιος δεν μπορούσε έκανε τον μαλάκα!! Και την βόλευε με ψίχουλα, ότι νάναι... Και πάμε και παρακάτω, όποιος μπορεί φτιάχνει ένα αυθαίρετο.. όποιος έχει το τρόπο δεν πληρώνει τίποτα στην Εφορία, όποιος έχει μπάρμπα βολεύει το παιδί του.. Και άλλα πολλά.. οποιος δεν μπορεί, πίνει την φραπεδιά του και κάνει τον έξυπνο, άντε και παρκάρει όπου νάναι, τι στο διάολο, να μην κάνει και αυτός κάτι???

Φυσικά και δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές με την αφορμή της ΕΡΤ, την ανοησία και τον "τσαμπουκά" του Σαμαρά, τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε των άλλων δύο, τις μαγκιές της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΕΣΗΕΑ, τον τυχοδιωκτισμό Του ΣΥΡΙΖΑ!!

Θα δεχτούμε ότι είναι, είμαστε ΟΛΟΙ μας ανίκανοι να αλλάξουμε τα πράγματα ουσιαστικά στην Ελλάδα, ή δεν θέλουν, δεν θέλουμε και θα πάμε παρακάτω.. όπου πάμε... Αλλά οι εκλογές δεν θα λύσουν τίποτα σήμερα!!!

Και στο τέλος - τέλος δεν θα πάμε σε εκλογές, γιατί σταματάνε να βασιλεύουν ο Λιάτσος και η Στάη!!! Δεν θα δώσουμε μάχες για να σωθεί ο κυβερνητικός παρεμβατισμός στην Δημόσια Τηλεόραση, που έτσι κι αλλιώς θα ξαναέρθει αν δεν είναι η νέα ΕΡΤ τελείως ανεξάρτητη από τα κόμματα και την κυβέρνηση!!

Μόνο ο Σαμαράς θα μπορούσε τελικά και τα κατάφερε.. "Πούστηδες (δεν αφορά στους gay, για τους άλλους πούστηδες μιλάω!!) και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια"!!! Οι αναρχικοί στο πλευρό του κατεστημένου της ΕΡΤ, ο Τσίπρας στην στήριξη της "ΥΕΝΕΔ", οι χορτάτοι από την ΕΡΤ σε αγώνες και οι απολυμένοι απ' έξω με λάβαρα.. Ναι ξέρω, μας ενόχλησαν οι μαύρες οθόνες..

Και στο τέλος να το δείτε, πάλι οι απλοί εργαζόμενοι θα την πληρώσουν, οι άλλοι θα ξαναπέσουν στην μάσα, είτε λέγεται ΕΡΤ ή ΝΕΡΙΤ ή όπως αλλιώς..

Ούτε οι εκλογές, γίνουν δεν γίνουν τελικά, είναι το σημαντικό!!

Την νοοτροπία μας σαν λαός θέλουμε να την αλλάξουμε??? ΟΛΟΙ ΜΑΣ??

Ενα πράγμα είναι το απίστευτα θλιβερό στην ιστορία της ΕΡΤ. Αυτοί, θα υπάρχουν δεν μπορεί, που δεν μπήκαν με μέσον ή άλλον πλάγιο τρόπο, που δούλευαν και δεν είχαν συμμετοχή στο φαγοπότι και που θα είναι τελικά και αυτοί που θα μείνουν άνεργοι!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντιμάμαλο δεν νομίζω οτι ο Σαμαράς μπορεί να φτιάξει αυτή την νέα ΕΡΤ που θα θέλαμε. Είναι ο υπουργός που γέμισε το Μουσείο Ακροπόλεως με την μισή Μεσσηνία. Δεν την ενδιαφέρει μία τέτοια ΕΡΤ. Ο Λιάτσος επιλογή της ΝΔ ήταν όχι του κόσμου. Όπως η Στάη του ΠΑΣΟΚ. Είναι σαν να πιστεύουμε ότι ο βιαστής θα υπερασπιστεί την αγνότητα της βιασμένης. Και το πρόβλημα είναι ότι η βιασμένη είναι η λογική μας.

Ο λαϊκισμός παίζει σίγουρα και στην Αριστερά αλλά και στην ΝΔ έχει κάνει πανηγύρι σε σημείο που να φλερτάρει ανοιχτά με ιδέες της ΧΑ.

Μακάρι η ΕΡΤ να ήταν η χειρότερή μας τηλεόραση αλλά πέρα της τηλεθέασης είδες με κάποιον τρόπο να υποστηρίζει η ιδιωτική την όποια ποιότητα; Έχουν πάρει τα άντερά τους οι παράγοντες της ιδιωτικής (δεν μιλάω για τους υπαλλήλους φυσικά), είναι πιο κρατικοδίαιτοι και πιο κυβερνητικοί κι από την ίδια την ΕΡΤ (η ΕΡΤ απλά το έκανε πιο ξεκάθαρα) και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Ακόμη και τα όποια σκάνδαλα δυστυχώς από την εκπομπές της κρατικής ξεκίνησαν να αποκαλύπτονται.

Ο Σαμαράς επιβάλει την μιζέρια του. Και απλά θα μας επιστρέψει , και ήδη το κάνει, σε εποχές Μεταξά, κι ίσως πιο πριν.