Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ

Προφανώς και έχουν δίκιο για την κατάσταση τους οι απεργούντες στα μέσα μαζικής μεταφοράς..

Προφανώς και έχουν υποχρεώσεις και τα νέα οικονομικά δεδομένα στριμώχνουν κάποιους ή και κάποιους άλλους τους οδηγούν σε αδιέξοδο.

Αλλά έχουν συμμετοχή στην κατηφόρα της κατάστασής τους... Και οι πολλοί και οι συδικαλιστικές οργανώσεις τους... Αυτές μεγαλύτερη!! Καταστροφική συμμετοχή!!

Τόσα χρόνια τι έκαναν?? Το "τίποτα" θα ήταν μια εύκολη απάντηση..
Εκαναν πολλά, κέρδισαν πολλά που δεν ήταν δικαίωμά τους.. Το κωλοβάρεσαν για χρόνια, όλοι τους είχαν εύκολη την χρησιμοποίηση του "μέσου" τους, της πλάτης που είχε ο καθένας στους μηχανισμούς για να βολευτούν, όχι μόνο να βρουν δουλειά, μετά για να βολευτούν στην δουλειά που βρήκαν..

Και πολλοί από αυτούς έφαγαν!! Τα άντερά τους..
Και πολλοί από αυτούς, ανίκανοι και αυτοί σαν τους πολιτικούς (τους) δεν θα μπορούσαν να σταθούν ούτε λεπτό σε μια ιδιωτική επιχείρηση, εκεί όπου άλλοι εργαζόμενοι πηδιόντουσαν κάθε μέρα στην δουλειά και σήμερα και πρώτα δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως θα απεργήσουν!!!

Δεν είμαστε μαζί σας λοιπόν....

Δεν γίνεται ένας του ΟΣΕ να παίρνει 2500 - 3000 ευρώ μισθό όταν ένας του ιδιωτικού τομέα(με περισσότερα προσόντα και ασύγκριτα περισσότερη δουλειά)να βγάζει 800 ευρώ τον μήνα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: