Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ή Γιωργάκης

Αρτζι, μπούρτζι και λουλάς οι απαντήσεις του χτες στην συνέντευξη τύπου..
Λέξεις και φράσεις κλισέ.. "Διαπραγματευτήκαμε, καταφέραμε, ασφάλεια, ικανοποίηση, βιώσιμη ανάπτυξη (την πράσινη την άφησε τώρα..) ελάφρυνση και το τελευταίο όχι άλλα μέτρα..(καταλάβατε τι θα ακολουθήσει"

Τον χειροκροτούσανε, περιχαρείς, περιχαρής και αυτός, σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο που τα κατάφερε και έσωσε την Ελλάδα, που πήρε περικοπή χρεών, παρατάσεις , χαμηλότερα επιτόκια κλπ...

Τον χειροκροτούσανε όλοι αυτοί που μαζί με αυτόν τα κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να φέρουν την χώρα στα σημερινά της χάλια..

Τον χειροκροτούσανε και αυτός καμάρωνε που η χώρα χρεοκόπησε, δηλώνοντας αδυναμία να τα καταφέρει να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.. Που αποδείχτηκε ανίκανη να πληρώσει αν δεν της έδιναν συνολικά 268 δισ ευρω, οι άλλοι (για να προστατέψουν το ευρω).
και που δεν ξέρουμε αν θα τα πληρώσει ποτέ και το μέλλον...


Τον χειροκροτούσανε και αυτός καμάρωνε που τα μόνα μέτρα που έχουν καταφέρει να πάρουν είναι τα εισπρακτικά από τους συνήθεις μαλάκες τις ιστορίας..

Τον χειροκροτούσανε και αυτός καμάρωνε που δεν έχουν καταφέρει να αλλάξουν τίποτα στην πράξη...

Πόσες άδειες φορτηγών έχουν εκδοθεί με τον νέο νόμο, μετά την απελευθέρωση δηλαδή του επαγγέλματος? πόσοι οργανισμοί έχουν κλείσει για να μαζευτούν οι δαπάνες??

Τον χειροκροτούσαν και αυτός καμάρωνε που ο ένας υπουργός του "επελευθέρωνε" τα ΤΑΞΙ
δίνοντας όμως βάρος στην κυκλοφορία κλπ ενώ ο άλλος έκανε σκατά τη χώρα εν μέσω καλοκαιριού..

Τον χειροκροτούσαν και αυτός καμάρωνε για την ανικανότητα τους να αξιοποιήσουν ΕΣΠΑ και άλλα κονδύλια..

Τον χειροκροτούσαν και αυτός καμάρωνε για την ανικανότητα τους να έχουμε κτηματολόγιο, για την ανικανότητα τους να φτιάξουν σοβαρές ηλεκτρονικές υποδομές τόσα χρόνια, για τα χάλια στην παιδεία ή τα χάλια στην υγεία, για την διαχείριση σκουπιδιών για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων των υποδομών των ολυμπιακών αγώνων, για αυτούς τους ίδους τους Ολυμπιακούς αγώνες που μας έθαψαν..

Τον χειροκροτούσαν και αυτός καμάρωνε που κανένας δεν έχει τιμωρηθεί ή δεν θα τιμωρηθεί για τα χάλια της χώρας, για τις μίζες και τα άλλα..

Μιλούσαν για νέο σχέδιο ΜΑΡΣΑΛ και τους έτρεχαν τα σάλια..

Θλιβεροί όλοι τους.. Θλιβεροί, ξενδιάντροποι χωρίς τσίπα άνθρωποι!!!!

Της τελευταίας στιγμής.. "Ετσι όπως τα έφερε η ιστορία" είπε ο Γιωργάκης απόψε, για την κατάσταση της χώρας..

Οι λογοπλόκοι.. Η Ιστορία τα έφερε.. Αυτή φταίει!!!! Η πουτάνα η Ιστορία!!
όχι αυτοί με την ανικανότητα και τη λαμογιά τους.. οι αχρείοι!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: