Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ - MEGA


Ως το MEGA έφθασε η αγανάκτηση, σκέψεις και για περικύκλωση της Βουλής

Για 14η ημέρα οι «αγανακτισμένοι» έχουν πλημμυρίσει το Σύνταγμα φωνάζοντας εναντίον της οικονομικής κρίσης, «μουντζώνοντας» όλους εκείνους που έφεραν τη χώρα σε δεινή οικονομική θέση και απαιτώντας να τους δοθεί πίσω το... μέλλον τους.

Από νωρίς το απόγευμα οι "αγανακτισμένοι" πολίτες κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος, αναλύοντας μεταξύ τους θέματα οικονομίας, κρίσεως αλλά και νομικής φύσεως για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος που έθεσε χθές εμμέσως πλην σαφώς ο πρωθυπουργός.

Το σημερινό θέμα που θα αναλυθεί στην λαϊκή συνέλευση των 9 είναι το Μεσοπρόθεσμο και οι οργανωμένες αντιδράσεις των "αγανακτισμένων" πολιτών.

Οι πολίτες βγάζουν εκτός της συγκέντρωσής τους όποιον προσπαθεί να κομματικοποιήσει τις αντιδράσεις τους αλλά και όποιον προσπαθεί να βγάλει κέρδος μέσα από αυτές, πάντα με ειρηνικό τρόπο και χωρίς βία.

Τα "πηγαδάκια" των συγκεντρωμένων συζητούν τον αποκλεισμό της βουλής για αύριο Τετάρτη, ημέρα που πιθανόν να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Κόσμος συνεχίζει να συρρέει στο Σύνταγμα ενώ αυτή την ώρα είναι κλεισμένη η Λεωφ. Αμαλίας και η αστυνομία απέκλεισε και πάλι σήμερα με κλούβες τη Βασ. Σοφίας, παρόλο το ειρηνικό κλίμα της συγκέντρωσης.

Οι "αγανακτισμένοι" τα έβαλαν με το MEGA

Περίπου 40 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού MEGA εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τη μη κάλυψη των κινητοποιήσεών τους από το κανάλι. Οι "αγανακτισμένοι" πολίτες φώναζαν συνθήματα κατά του δημοσιογράφου του MEGA, Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ φώναζαν συνεχόμενα και: "Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι".

Δεν δημιουργήθηκε ένταση με τους "αγανακτισμένους" πολίτες ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός δεν αντέδρασε.

από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: